Kiinteistötakuu

Ratkaisuja korjausrakentamiseen

Tutkimukset, suunnittelu, valvonta ja projektinjohto

Ydinosaamisemme

Yritystarinamme

Olipa kerran korjausrakentamiseen erikoistunut diplomi-insinööri. Hän uurasti työnsä innoittamana aamuvarhaisesta iltamyöhään. Vuosien saatossa hänelle kertyi kokemusta yli kahdesta sadasta projektista ja eräänä päivänä hän havahtui alalla yleisesti vallitseviin toimintatapoihin.

Sisimmässään diplomi-insinööri tiesi, että tutkimukset, suunnittelu ja valvonta olisivat mahdollista toteuttaa paremmin ja halvemmin. Hän halusi luoda paremman tavan toimia, sillä hän halusi tarjota asiakkaille erinomaisen asiakaskokemuksen. 

Hän unelmoi raikkaista käytännön ideoista ja uudesta tekniikasta, joka mahdollistaisi paremman laadun. Hän unelmoi myös toimintatavoista, jotka helpottaisivat tilaajaa, koska sellaista ei oltu suomalaisille ennen tarjottu.

Lopulta satojen työtuntien, valmistelun ja testauksen jälkeen, hän yhdisti kaiken oppimansa ja muovasi omat ideansa siitä, mitä laadukas korjausrakentaminen on. Paremmin hoidetut projektit saivat aikaan uusia toimeksiantoja. Asiakaspalautteen innoittamana, Kiinteistötakuu Oy oli valmis. 

- Kiinteistötakuu on suomalainen korjausrakennusalan ratkaisutoimisto: hoidamme koko prosessin kuntotutkimuksista, suunnittelusta ja urakoiden kilpailuttamisesta aina korjausurakoiden valvontaan sekä takuuajan tehtäviin.

- Luomme palveluita, jotka tuovat asiakkaillemme mitattavaa taloudellista ja teknistä hyötyä puhutaan sitten kevyistä kunnostustehtävistä, raskaista peruskorjauksista tai rakenteiden uusimisesta.

- Haluamme taata, että tilaajillemme tarjotaan kokemusta edellisistä projekteista, todellista nykyaikaista tietoa sekä erinomaista asennetta. Meillä on yli 200 projektin kokemus korjausrakennusalalta sekä nykytiedot ja -tekniikka. Lisäksi vastaamme uusiin vaatimuksiin jatkokouluttamalla itseämme säännöllisesti.

   
Suomalainen perheyritys Kyllä
Suoritettuja toimeksiantoja >400 kpl
Laadittujen urakkasopimusten kokonaisarvio >18,5 milj. €
Rakenteiden tutkimuksia >100 kpl
Projektiemme keskimääräinen lisätyöprosenttiosuus -2...+3%
Kuinka moni projektistamme on valmistunut täsmälleen aikataulussaan >94%
Visio Haluamme muuttaa toimintatapamme kautta koko rakennusalan mainetta erinomaiseksi projekti kerrallaan
Muuta Futsal-peli virkistää vapaahetkiä toimistolla :)

Palvelupyyntö / yhteydenotto

TAI SOVI KÄYNTI TOIMISTOLLEMME OSOITTEESEEN PIHLAJATIE 12-14 LH1, 00270 HELSINKI

Valitse tiedostot… Tiedostoa ei valittu