RATKAISUJA KORJAUSRAKENTAMISEEN

MIHIN OLEMME ERIKOISTUNEET?

Vesikatot

Julkisivut & parvekkeet

Ikkunat & ovet

Salaojat & sadevedet

Kylpyhuoneet

Kiinteistötakuu oy -

  • Kiinteistötakuu on suomalainen korjausrakennusalan ratkaisutoimisto: hoidamme koko prosessin kuntotutkimuksista, suunnittelusta ja urakoiden kilpailuttamisesta aina korjausurakoiden valvontaan sekä takuuajan tehtäviin.
  • Luomme palveluita, jotka tuovat asiakkaillemme mitattavaa taloudellista ja teknistä hyötyä – puhutaan sitten kevyistä kunnostustehtävistä, raskaista peruskorjauksista tai rakenteiden uusimisesta.
  • Haluamme taata, että tilaajillemme tarjotaan kokemusta edellisistä projekteista, todellista nykyaikaista tietoa sekä erinomaista asennetta. Meillä on yli 200 projektin kokemus korjausrakennusalalta sekä nykytiedot ja -tekniikka. Lisäksi vastaamme uusiin vaatimuksiin jatkokouluttamalla itseämme säännöllisesti.
     

Yritystarinamme:

Olipa kerran korjausrakentamiseen erikoistunut diplomi-insinööri. Hän uurasti työnsä innoittamana aamuvarhaisesta iltamyöhään. Vuosien saatossa hänelle kertyi kokemusta yli kahdesta sadasta projektista ja eräänä päivänä hän havahtui alalla yleisesti vallitseviin toimintatapoihin.

Sisimmässään diplomi-insinööri tiesi, että tutkimukset, suunnittelu ja valvonta olisivat mahdollista toteuttaa paremmin ja halvemmin. Hän halusi luoda paremman tavan toimia, sillä hän halusi tarjota asiakkaille erinomaisen asiakaskokemuksen. 

Hän unelmoi raikkaista käytännön ideoista ja uudesta tekniikasta, joka mahdollistaisi paremman laadun. Hän unelmoi myös toimintatavoista, jotka helpottaisivat tilaajaa, koska sellaista ei oltu suomalaisille ennen tarjottu.

Lopulta satojen työtuntien, valmistelun ja testauksen jälkeen, hän yhdisti kaiken oppimansa ja muovasi omat ideansa siitä, mitä laadukas korjausrakentaminen on. Paremmin hoidetut projektit saivat aikaan uusia toimeksiantoja. Asiakaspalautteen innoittamana, Kiinteistötakuu Oy oli valmis. 

Asiakaskokemukset

Keräämme aktiivisesti asiakaspalautetta, koska tavoitteenamme on erinomainen asiakaskokemus.

Toisaalta tiedämme myös, että paremmin hoidetut projektit saavat aikaan uusia toimeksiantoja. 

Aiemmassa työhistoriassa olemme saaneet seuraavanlaista palautetta:

Palvelupyyntö / yhteydenotto

Valitse tiedostot… Tiedostoa ei valittu